Modern karikagyűrűk széles választékban


Az ékszerek különleges jelentőséggel bírnak mindenki életében, hiszen minden darab személyiségünk egy-egy szeletét mutathatja meg. Különösképpen így van ez a karikagyűrűk esetén, amelyeket a jegyespárok örökké tartó szerelmük kifejezésére választanak. Van, aki a hagyományos formákat kedveli, és vannak, akik a modern megjelenésű ékszerekben találják meg magukat. A modern azonban nem a gyorsan múló divatok követését jelenti, sokkal inkább örökérvényűen friss, letisztult formavilágot.

Mi, a Karl Ékszernél úgy tesszük fényűzővé ügyfeleink legfontosabb napját, hogy a lehető legmagasabb minőségű anyagokból a legfinomabb megmunkálással készítjük el álmaik gyűrűit. Karikagyűrűink amellett, hogy elegánsak, a mindennapi viselésre is alkalmasak – természetesen egy életen át. Válassza sárga-, fehér- vagy rozéaranyból, vagy platinából készült egyedi karikagyűrűinket!

Karikagyűrű tervezés egyszerűen


A Karl Ékszernél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink olyan karikagyűrűket vásárolhassanak, amelyek minden tekintetben megfelelnek elvárásaiknak. Ha nem kíván előre elkészített darabok közül választani, de inspirálónak tartja tervezéseink modern formáit, esetleg ha saját elképzeléseit szeretné megvalósítani, ékszerészeink segítenek megtervezni álmai gyűrűit. A karikagyűrű készítés folyamata egyszerű: válassza ki a kívánt anyagot,az elkészítési módot, a legmegfelelőbb formát és a pontos méretet néhány kattintással online, majd vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal a megvalósítás részleteivel kapcsolatban!

Termékek szűkítése:
Anyag
Rétegek száma
Rendezés:
Újdonság

Modern karikagyűrűk